Kör med coverband till företagsfesten eller konferensavslutningen

Oavsett om det är du som håller i företagets kickoff eller konferens eller inte, så krävs det inte mycket fantasi för att tänka sig att det är mycket att hålla reda på.

Först och främst ska du hitta rätt lokal, en plats som inte bara känns bra utan som naturligtvis även får plats med alla besökare och all utrustning. Sedan har du själva kickoffen eller konferensen att hålla reda på. Till slut så har du avslutningsunderhållningen där olika smaker, personligheter och mycket annat ska tas i betänkande. Kom ihåg att det även finns en budget som begränsar hela kalaset.

Ett av de bästa tipsen när det handlar om avslutningsfesten är att hitta riktigt bra coverband. Det finns flera duktiga musiker runt om i Sverige som mer än gärna ställer upp. Coverband har flera fördelar: Först och främst brukar de generellt sett vara lika många delar musiker som de är underhållare. Dessutom är det inte lika högt ställda förväntningar på själva spelningen, något som gör det möjligt att överraska publiken genom att vara bättre än vad de trodde.

Se till att lokalen håller måttet

Det är skillnad på lokal och lokal. Speciellt när det handlar om konferenser och kickoff-event som ska avslutas med ett band. Vissa tillhandahåller bara själva lokalen, du får med andra ord nycklarna och ett hastigt ajöss. Det finns många ställen som tar det mycket längre än så och hjälper dig med en hel del. Telgias Salonger i Södertälje är ett bra exempel på detta. De hjälper oftast till med både mat och utrustning och vid behov även med underhållningen. På hemsidan kan du snabbt se exakt vad de erbjuder och vad de kostar, samt hitta kontaktinformation om du behöver något mer.

Kom ihåg att en konferens eller kickoff ska vara både informativ och rolig. Deltagarna ska komma ihåg eventet länge.