Sveriges bäst klädda artist – få egna uppslag

Tidningen Café har korat de bäst klädda svenska artisterna. Det är intressant att se urvalet från män som är tämligen strikt klädda, till andra artister som har satsat på en secondhand look. Du kan själv se reportaget i tidningen med bilder på de unga männen. Låt dig inspireras och känn efter vad som kan passa dig bäst. Få hjälp på nätet att hitta din stil.

Tänk även på frisyren

Den gamla och helt övergivna hockeyfrillan skulle inte funka i 10 minuter på en artist idag. Faktum är att det går mycket trender även i frisyrer. Det är inte så enkelt att vi talar om kort eller långt hår. Båda kan vara rätt men det ska vara klippta och stylade på ett modernt sätt. Mittbena och lugg är däremot två trender som håller i sig.

Armbandsuret – en tydlig accessoar

Det finns få saker för män att visa upp och som ger så tydliga signaler om makt som dyra armbandsur. Tyvärr har det på den senare tiden visat sig gälla även i den undre världen bland kriminella. Det är förståeligt att en klocka värd över 1 miljon skulle sända signaler om makt och rikedom hos bäraren.