Se bra ut på scen som artist

Som artist är du inte bara din musik, du är även ett varumärke. Därför är det viktigt att synas på scen och att sticka ut från mängden.

Du behöver skaffa dig en look som är unik för dig som artist och som stärker dig på scen. Kläder, hår och skägg är viktigt på scen och det gäller att styla det på bästa sätt. Hitta det du behöver här.

Hår och skägg

Det vara en bra idé att lyfta fram hår och skägg för att se bra ut på scen. Titta på artister såsom Ted Gärdestad eller Ebbot Lundgren. De har hår respektive skägg som sticker ut från det vanliga. Börja därför med att tänka igenom hur du ska styla ditt hår. Hitta en frisyr som passar ditt ansikte. Gå sedan vidare till skägg eller mustasch och fundera på om det är något du vill ha.

Accessoarer som syns

Något som drar blickarna till sig när du står på scen är utmärkande accessoarer. Var inte blygsam och våga sådant som verkligen syns. Ett stort armbandsur eller något utmärkande halsband kan till exempel få dig att se bra ut på scen. Accessoarer finns idag i otaliga modeller och utföranden, så se till att välja nåt som passar dig som artist.